Божикна честитка на бискупот скопски Киро Стојанов за католички Божик

Бискупот скопски и апостолски егзарх во Македонија, Киро Стојанов, упати честитка по повод празникот Божик што на 25 декември го слават граѓаните на Македонија со католичка вероисповед. „Божик е ден...

24 декември, 2017 @ 10:50 часот