Започнаа подготовките за четвртото издание на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Стартуваа подготовките за четвртото издание на најдобро организираниот ракометен камп на овие простори, камп на капитенот на македонскиот национален тим и најдобар македонски спортист, Кирил Лазаров. Како...

13 февруари, 2018 @ 11:50 часот