Кирил Лазаров го состави тимот тренери за четвртото издание од неговиот камп

Од 20 јуни до 2 јули во комплексот „Аквалина“ во Охрид ќе се одржи четвртиот ракометен камп „Кирил Лазаров 7“. Идеен проект на капитенот кој започна во 2015 година и прерасна во еден од престижните светски...

20 мај, 2018 @ 14:08 часот

Над 500 деца тренираат ракомет во 11 школи „Кирил Лазаров 7“

На почетокот на јули оваа година, пред спуштање на завесата на, до сега, најдобро организираниот ракометен камп, капитенот на македонскиот национален тим, Кирил Лазаров и неговиот тим го најавија следниот...

12 декември, 2017 @ 9:19 часот