Кирацовски: Божик да донесе спокој, мир, радост, љубов и топлина во секој дом

Генералниот секретар на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Александар Кирацовски во свое и во име на СДСМ, по повод големите христијански празници Бадник и Рождество Христово Божиќ упати честитка...

6 јануари, 2018 @ 12:06 часот