Коѕијас на средба со спикерот на кипарскиот парламент: ќе се разговара и за името на Македонија

Спорот со името заедно со кипарското прашање биле главните теми за кои разговарале шефот на грчката дипломатија и претседателот на кипарскиот Парламент, на нивната средба во грчкото МНР. Ова, како...

10 февруари, 2018 @ 11:57 часот