Во кино „Милениум“ утре бесплатен филмски маратон

Во рамките на традиционалниот мултимедијален настан, „Роденден“ кој секоја година се одржува во организација на Младинскиот културен центар, утре кино „Милениум“ на своите посетители ќе им понуди...

17 јануари, 2018 @ 13:16 часот