Кинезите потрошија 25 милијарди долари за Денот на самците

Годишниот настан за осамени срца сега е четири пати поголем од Црниот петок и Сајбер понеделник, најголемиот ден за купување во календарот на САД. Купувачите потрошиле повеќе од 25 милијарди долари...

13 ноември, 2017 @ 14:22 часот