Македонски државјанин киднапиран и убиен во Авганистан

Македонски државјанин е киднапиран и убиен во главниот град на Авганистан, Кабул. Тој е убиен заедно со уште двајца странци кои работеле за меѓународна компанија за храна во Кабул. „Индиски, малезиски...

2 август, 2018 @ 12:04 часот