Претставата „Кец на десетка“ вечерва премиерно во МНТ

На малата сцена во Македонскиот народен театар на 17 ноември, во 19 часот, премиерно ќе биде изведена претставата „Кец на десетка“, поставена на текст од Митко Бојаџиски во колективна режија. Во претставата...

17 ноември, 2017 @ 14:06 часот