Во Македонија молитва за спомен на жртвите од трагедијата во Кемерово

Во Скопје денеска се одржа молитва за сеќавање на жртвите од трагедијата во Кемерово. „Во Македонија со молитва се потсетивме на починатите во Кемерово. Ви благодариме на сите кои не останавте рамнодушни...

3 април, 2018 @ 16:27 часот