Шпанците повеќе се грижат за невработеноста отколку за каталонската независност

Независноста на Каталонија е втора причина за загриженост за Шпанците, покажува најновата владина анкета во Шпанија. Шпанците се назагрижени за невработеноста, а корупцијата е на третото место на...

8 ноември, 2017 @ 9:38 часот