Груевски побара итно пуштање на слобода на сите приведени за настаните од 27 април

Ова е последниот час кога ќе треба да се реагира, да се заштитат луѓето, затоа што правдата е на наша страна, ова е борба на народот за својата држава против хунтата на власт која ја води оваа заробена...

28 ноември, 2017 @ 15:47 часот