Илија Чашуле: Не можам да се изначудам на интелектуалците кои го поддржуваат Договорот

Професорот Илија Чашуле преку статус објавен на социјалните мрежи вели дека не може да им се изначуди на некои интелектуалци кои го поддржуваат договорот потпишан со Грција, а за кој вели дека има многу...

18 јуни, 2018 @ 14:31 часот

Петровски: Никогаш на конгрес не било пошупливо, без интелектуалци

Никогаш на конгрес на ВМРО-ДПМНЕ не било пошупливо, без интелектуалци, без кој да има да каже нешто за идеологијата на партијата, рече Филип Петровски во своето јавно обраќање на фејсбук, револтиран...

23 декември, 2017 @ 22:05 часот