Почина Стамен Филипов, човекот кој поднесе најмногу иницијативи пред Уставен суд

Во 74-тата година од животот почина Стамен Филипов, правник во пензија, познат и како човекот кој поднесе најмногу иницијативи пред Уставен суд за преиспитување на уставноста на многу закони и законски...

18 декември, 2017 @ 10:05 часот