Музичари од Индија, Франција и Италија вечер на ОФФест

На претпоследниот фестивалски ден на 17. ОФФест, вечер од 20 часот во кино „Фросина“ во Младинскиот културен центар ќе настапат триото „Бармер бојс“ од Индија и француско-италијанското дуо „Транс-Аеолиан...

3 јуни, 2018 @ 10:34 часот

Индијката Мануши Чилар избрана за Мис на светот

Индијката Мануши Чилар денеска е избрана за Мис на светот за 2017 година. Во финалето на изборот за Мис на светот, кој беше одржан во Кина, круната ја понесе 20-годишната студентка по медицина од индиската...

19 ноември, 2017 @ 18:27 часот