Граѓански протест во Скопје, започнува „ловот на корумпирани извршители“

Граѓани кои се организираат преку социјалните мрежи, денес ќе протестираат пред Комората на извршители во Скопје. Тие велат дека почнува ловот на корумпирани извршители и сметаат дека нивното делување...

2 март, 2018 @ 10:48 часот

Граѓанска иницијатива против присилната наплата на извршителите

Со граѓански потписи се бара запирање на присилната наплата што ја применуваат извршителите. Сидикалци и невладини организации тврдат дека има потреба од ревизија на работата на извршителите, нотарите...

18 ноември, 2017 @ 16:14 часот