Во сабота акција за чистење во сите општини во Македонија

Акција за чистење и разубавување на животната средина ќе се спроведе в сабота во сите општини во Макеоднија. Во акцијата акцент ќе биде ставен на чистење на дивите депонии, подигнување на комуналниот...

3 мај, 2018 @ 16:05 часот

Шилегов е нов претседател на ЗЕЛС, Јанчев и Ганиу заменици

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска е избран за нов претседател на Управниот одбор на Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС). Митко Јанчев, градоначалникот на Кавадарци и...

29 ноември, 2017 @ 15:58 часот