Милошоски бара распуштање на коалицијата „За подобра Македонија“

Антонио Милошоски на својата фејсбук страница го искажа своето мислење за коалицијата „За подобра Македонија“ и посочи дека ВМРО-ДПМНЕ треба да ја поддржи идејата за една изборна единица. „И на крај...

5 мај, 2018 @ 17:53 часот