Владите на Албанија и Косово одржаа заедничка седница во Корча

Денеска во Корча се одржа четвртата заедничка седница на владите на Албанија и Косово во рамки на одбележувањето на 28 Ноември – Денот на независноста на Албанија и Денот на албанското знаме, пренесува...

27 ноември, 2017 @ 21:18 часот