38-годишна жена од Илинден искасана од кучиња скитници

Вчера во 11,25 часот Џ.Б.(38) од населба Илинден пријавила дека истиот ден околу 07,30 часот додека се движела по ул.19 во населбата била нападната од страна на четири кучиња скитници, при што едно од кучињата...

14 декември, 2017 @ 15:55 часот