Пругата од Кичево до Лин ќе чини 500 милиони евра

Охридскиот регион ќе добие пристап до железничка мрежа со проектот за изградба на пругата Кичево – граница со Албанија, во должина од 63 километри. Проектната и тендерската документација е подготвена,...

30 ноември, 2017 @ 15:19 часот