Протест на вработените во железницата, сообраќајот во целосен прекин

Железничкиот сообраќај во Македонија е во целосен прекин од полноќ, поради протестот на вработените во Македонски железници АД, кои одбиваат да ги извршуваат работните задачи се додека не им биде...

12 декември, 2017 @ 10:09 часот