ВМРО-ДПМНЕ: За шест месеци државата се задолжи за 611 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ во редовното утринско соопштение обвинува дека владата предводена од СДСМ ќе достигне историско ниво на задолжување на граѓаните и државата. „Нејасно е зошто има пари за зголемени патни...

17 ноември, 2017 @ 9:36 часот