Дводневен самит на лидерите на државите- членки на ЕУ

Лидерите на земјите членки на ЕУ во Брисел го почнаа дводневниот, последен за оваа година Европски совет, на кој ќе се разговара за прашањата за безбедноста и одбраната, соработката на ЕУ и НАТО, миграциите,...

14 декември, 2017 @ 16:26 часот