Денес во Скопје ќе се одржи дискусија на тема „Младите и медиумите“

Панел дискусија на тема „Младите и медиумите“ ќе се одржи денеска во Скопје во организација на Коалиција на младински организации СЕГА во рамките на Неделата на граѓански организации. Целта на овој...

22 јуни, 2018 @ 9:00 часот

Манчевски најави дека нема да учествува на дискусија ако нема жена-говорник

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, во рамките на настанот „Жените во дигитализацијата“, најави дека повеќе нема да прифаќа да биде дел од ниту една конференција,...

8 март, 2018 @ 15:52 часот

Јавна дискусија за транспарентноста и работата на Владата

Јавна дискусија за транспарентноста и работата на Владата ќе се одржи денеска во владиниот Медиа центар, точно напладне. На дискусијата ќе се обрати министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност...

2 март, 2018 @ 10:09 часот