ОМД со препораки до МНР: Фејсбук и Твитер профил за секоја дипломатска мисија

Обединетата македонска дијаспора (ОМД) го претстави својот извештај за „Состојбата на македонската дипломатија во споредба со остатокот од Западниот Балкан, Грција, Естонија и земјите од Вишеградската...

13 декември, 2017 @ 10:11 часот