ВИДЕО: Српски пратеник гаѓаше колега со компјутерско глувче

Во српското Собрание денеска се случил инцидент. Лидерот на српската партија Двери, Бошко Обрадовиќ, со компјутерско глувче го гаѓаше претседателот на Одборот за административни прашања, Александар...

21 ноември, 2017 @ 20:30 часот