100 денари за првиот час паркирање на Водно, паркингот се наплаќа само за време на викендите и државните празници

На местото каде што сите уживаат во природата, и во чистиот воздух, најчесто за време на викендите, се поставени таблите на ЈП Градски паркинг за зонско паркирање на Средно Водно. Во А0 зоната во која...

17 април, 2018 @ 8:39 часот

Угостителите од Водно на протест, бараат да се укине забраната за возила

Угостителите од Водно излегоа на протест против законска е забраната за возила на Водно. Бараат истата да се укине бидејќи како што велат тие се на работ на егзистенцијата. Иминатиов период поради ваквата...

10 март, 2018 @ 14:27 часот