Рецитал на виолинистот Владимир Костов во придружба на пијанистката Марија Ѓошевска

Виолинистот Владимир Костов, концерт-мајстор на Македонската филхармонија, вечерва во камерната сала на Филхармонијата ќе одржи рецитал во придружба на пијанистката Марија Ѓошевска. Костов ќе изведе...

28 ноември, 2017 @ 16:21 часот