Видое Видически е добитник на наградата „Книжевно жезло“

Познатиот охридски и македонски поет Видое Видически е добитник на наградата „Книжевно жезло“, што Друштвото на писателите на Македонија ја доделува за поетски опус со високи естетски вредности....

12 ноември, 2017 @ 12:25 часот