„Славејќи ја бесконечноста“ – изложба на Ана Ивановска вечерва во Берлин

Самостојната изложба „Славејќи ја бесконечноста“ на академската уметничка Ана Ивановска ќе биде отворена вечер во галерија Прима Центар во Берлин. Ана Ивановска (1982) дипломирала на Факултетот за...

25 мај, 2018 @ 11:27 часот