ТМРО бара од Иванов амнестија за обвинетите за 27 април

Од партијата ТМРО на Ванчо Шехтански апелираат до претседателот Ѓорѓе Иванов, итно со акт на помилување за сите 36 обвинети за настаните од 27 април, како што велат, да ја смири состојбата. „Треба да се...

29 ноември, 2017 @ 15:54 часот