Претседателот Иванов на средба со бразилски парламентарци

Во рамки на официјалната посета на Бразил, претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, оствари средба со г. Фернандо Колор де Мело, претседател на Комитетот за надворешни работи и национална...

14 декември, 2017 @ 11:08 часот