Четиринаесет години од смртта на претседателот Трајковски

Во Македонија денеска ќе бидат одбележани 14 години од смртта на поранешниот македонски претседател Борис Трајковски, кој загина во авионска несреќа кај Ротимље во близина на Мостар. Во Скопје, во Алејата...

26 февруари, 2018 @ 8:35 часот

Балашевиќ ќе одржи концерт во „Борис Трајковски“ на 19-ти мај

По пауза од три години, човекот на кого навистина не му е потребна никаква реклама и човекот на кого навистина не му се потребни никакви артибути и суперлативи во најавата – Ѓорѓе Балашевиќ, доаѓа...

13 февруари, 2018 @ 13:26 часот