Груевски: Го присилуваат Темелко да потпише изјава против мене

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, во четвртиот дел од интервјуто за порталот „Република“ говореше и за состојбата со Едмонд Темелко, за кого вели дека лежи во затвор со директна порака...

25 ноември, 2017 @ 12:42 часот

Секој десетти Македонец боледува од дијабетес

Околу 200.000 илјади граѓани на Македонија боледуваат од подмолната болест дијабетес која директно предизвикува сериозни проблеми со видот, аларамираат од Специјалната очна болница „Деница“ од Скопје...

14 ноември, 2017 @ 10:24 часот