Јакимовски за Богоев: Не сум јас крив што детето игра Кантер страјк на работа со другарите

Поранешниот градоначалник на Карпош Стевчо Јакимовски гостуваше во емисија на ТВ Алфа каде одоговараше на обвиненијата за злоупотреба на службената позиција и оштетување на опшинскиот буџет кои...

17 април, 2018 @ 12:49 часот

Богоев ја најави акцијата за собирање електричен и електронски отпад

Пред еден од најфреквентните делови во општина Карпош, на влезот од трговскиот центар „Скопје сити мол“, е поставена првата екозона (голем контејнер) за отстранување помали електрични уреди и електронски...

30 јануари, 2018 @ 14:31 часот

Богоев: Додека карпошани се гушеле, Стевчо дишел воздух од швајцарските Алпи

Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, на Твитер објави фотографии од апарат за прочистување на воздухот што го користел неговиот претходник, Стевчо Јакимовски. „Додека карпошани дишеле...

11 ноември, 2017 @ 15:00 часот