Берлускони предлага карабинер за премиер на Италија

Доколку неговиот блок на десниот центар победи на националните избори, поранешниот италијански премиер Силвио Берлускони ќе предложи карабинер за премиер. На Берлускони, кој бил премиер во четири...

27 ноември, 2017 @ 11:02 часот