Батинци

Во Батинци откриен магацин за складирање на дрога

Покрај лабораторијата во Тетово за производство на синтетичка дрога, откриен е и магацински простор во селото Батинци, во близина на Скопје, каде биле складирани хемиски супстанци и други материјали...

5 декември, 2017 @ 16:38 часот