Охридските поети го чествуваа роденденот на холандскиот писател А. Ден Долард

Во единственото специјализирано културно книжевно катче во Охрид, во Културно-информативниот центар „Култура 365“, вчера се одржа традиционалното поетско читање и чествување на делото на холандскиот...

8 февруари, 2018 @ 15:02 часот