Чичаковски поднесе оставка од функцијата претседател на ДИК

Претседателот на Државната изборна комисијата (ДИК) Александар Чичаковски денеска за МИА изјави дека поднел барање за престанок на функцијата претседател на Комисијата. Оставката, рече Чичаковски,...

11 декември, 2017 @ 13:18 часот