За годишнината од Конгресот на албанската азбука свечен прием во Владата

Вицепремиерот задолжен за спроведување на Рамковниот договор и политички систем, Хазби Лика, денеска организира свечен прием по повод 109 годишнина од Конгресот на албанската азбука. На настанот што...

22 ноември, 2017 @ 10:28 часот