Реформите од Планот 3-6-9 се заокружени во предвидениот рок, велат од Владата

Со денешниот ден, се заокружува периодот предвиден за реализацијата на итните реформски проекти на Владата на Република Македонија, Планот 3-6-9, кој беше промовиран на 5 јули 2017 година, само еден месец...

31 март, 2018 @ 15:50 часот

Димитров: Членството во ЕУ останува клучен приоритет на надворешната политика

Клучните настани и надворешнополитичките активности во 2017 година во земјата и регионот, како и целите за в година, биле во фокусот на обраќањето на министерот за надворешени работи на Република Македонија,...

14 декември, 2017 @ 19:58 часот