Апелација ги потврди притворите за Дамовски, Јовановски и Ѓошевски

Апелацискиот суд Скопје денеска ги потврди притворите за режисерот Борис Дамовски, актерот Владо Јовановски и поранешниот шеф на обезбедувањето на Трајко Вељаноски, Горан Ѓошевски. Од Апелацискиот...

7 декември, 2017 @ 16:52 часот