Нема повеќе автобус на релација Скопје–Солун

Од викендов „Македонија сообраќај” повеќе не продава билети за Солун, а тоа не го прави ниту нивниот партнер, грчката транспортна компанија „Симеонидистурс”. Редовната автобуска линија Скопје-Солун-Скопје,...

4 февруари, 2018 @ 18:48 часот

Во автобус на ЈСП, 17-годишник прободен со нож во ногата

Вчера околу 14,30 часот во полицијата било пријавено дека во Скопје на ул. „Цветан Димов“, во близина на паркот во населбата Чаир, во автобус бр. 57, дошло до нарушување на јавниот ред и мир на горниот спрат...

26 декември, 2017 @ 10:39 часот