Покрај 5, од денес уште еден автобус на гас ќе сообраќа во Скопје

Од денес линијата 2 се очекува  да почне да вози автобус на гас во производство на полската компанија „Соларис“ . Автобусот ќе биде дел од тест приодот од 40 дена, по што надлежните ќе одлучуваат со какви...

20 април, 2018 @ 8:07 часот