И Австријците учествувале во злосторствата од Холокаустот, рече канцеларот Курц

Австрискиот канцелар Себастијан Курц, по повод Денот на сеќавањето на жртвите на Холокаустот, истакна денеска дека Австријците биле злосторници и учествувале во страшните злосторства, па подвлече...

27 јануари, 2018 @ 16:10 часот