Заев на средба со австриски дипломати: Очекуваме чиста препорака и датум за преговори со ЕУ

Премиерот Заев денеска се сретна со делегација на австриски дипломати и амбасадори од регионот, предводена од Клаус Волфер, раководител на секторот за Западен Балкан во Австриското министерство за...

9 март, 2018 @ 17:14 часот