АВМУ ги осуди нападите на новинарите и непрофесионалното однесување на некои од нив

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги осуди вчерашните напади врз медиумските работници, насилничкото приведување новинари, но и непрофесионалното однесување на некои новинари. „Медиумските...

18 јуни, 2018 @ 14:37 часот