Охрид се поврза со Варшава преку новата сезонска авиолинија

Првиот лет од Варшава пристигна на 4 јуни во 16:20 часот на oхридскиот аеродром „Св. Апостол Павле“, во организација на полскиот тур-оператор „Рејнбоу“, опериран од страна на авиокомпанијата „Ентер...

5 јуни, 2018 @ 12:00 часот