Абортирало 13-годишно девојче од домот „25 Мај“, кое повеќепати било силувано

Тринаесетгодишна ромска девојка вчера морало да абортира бидејќи забременила по сексуалното малтретирање на кое била изложена како штитеничка на државната институција за згрижување деца „25 Мај“...

15 февруари, 2018 @ 16:29 часот